Monday, April 6, 2009

PEMANDANGAN YANG MENTENTERAMKAN JIWA ADALAH SATU ANUGERAH TUHAN PADA UMATNYA.........YANG TAHU MENILAI ERTI ....KEHIDUPAN......

Telah lama saya tidak mengemaskinikan laman blog saya ini. Banyak sangat urusan sehingga mindaterasa jem segala-galanya.Dalam mencari ketenangan ingin rasanya melihat pemandangan yang boleh mendamaikan perasaan yang berserabut dan memulihkan ketenangan fikiran.Kadangkala kita kena berusaha mencari apa yang kita rasa dapat memberi ketenangan dan mententeramkan jiwa.Banyak yang boleh kita lakukan demi memulihkan atau memberi motivasi dalam kehidupan ini.

Biasanya saya akan mengulas mengenai politik tanah air kita yang agak panas. Tapi kali ini saya ingin memperkatakan mengenai kedamaian kerana walau apa pun yang kita lakukan satu kita rakyat Malaysia harus ingat iaitu kedamaian dalam kehidupan kita untuk selamanya.Tanpa kedamaian dan ketenangan apalah erti hidup ini........Lihatlah anugerah tuhan ini...percuma saja ......


SENJA HADIR UNTUK MENGAMBIL SHIF MATAHARI SEMENTARA MENUNGGU MALAM.......

DAN MENANTI KEHADIRAN BULAN......BEGITULAH KEHIDUPAN INI .SILIH BERGANTI......TIADA....TITIK NOKTAH............

Reflection by Rush <span class=


Kedamaian ditepian pantai......

PEMANDANGAN MENAKJUBKAN DIGOLF RESORT THAILAND.......TAK KESANA TENGOK GAMBARPUN DAH CUKUP......

P


PEMANDANGAN DI GOLF RESORT DI THAILAND


) Special Phuket Golf Package (12D/11N)

http://www.golfasian.com/golfasian/images/golf_green/large_74.jpg
Dari Tee ke Green... Nirwana Golf Asia

Sebagai pusat pariwisata, tak mengherankan bila Thailand juga memiliki lapangan golf terbaik di Asia. Selain di Bangkok, berbagai resor tepi laut di Pattaya, Hua Hin dan Phuket juga memiliki lapangan yang pantas Anda coba.

.

- Bangkok Golf Club

- Pinehurst Golf & Country Club


Hari 1: Berfotolah dahulu di Grand Palace, lalu segera menuju Green Valley Country Club untuk santap siang dan bermain kala siang di lapangan karya Robert Trent Jones Jr. Malamnya, Anda dapat berbelanja sambil mencuci mata.

Hari 2: Menuju utara ke Bang Pa-in, menguji Bangsai Country Club, yang dibangun seperti jalur ala Skotlandia. Setelah puas, santap malam di restoran dengan pertunjukan klasik Thai.

SEJUK RASA MATA NI DAPAT MELIHAT GAMBAR-GAMBAR SEPERTI INI........

APA PENDAPAT RAKAN BLOG SEMUA......

KALI INI BIAR KITA LARI DARIPADA TOPIK BIASA.........
No comments: